Landschap fotografie Woudrichem

De afgelopen twee jaar heb ik heel wat foto’s gemaakt van in en om Woudrichem. Ik woon hier zo fantastisch mooi!
Omdat het inmiddels heel wat foto’s zijn, leek het mij leuk om hierover een blog te schrijven.

Woudrichem, ook wel Woerkum genoemd is een vestingstad in Noord-Brabant. Het stadje maakt deel uit van de gelijknamige gemeente. Met ongeveer 4300 inwoners is het geen grote stad, per 1 januari 2011 telt Woudrichem 1683 woningen. Er wordt aangenomen dat de stad rond de negende eeuw is ontstaan.

Kennen jullie dokter Tinus? Die leuke serie over een dokter op SBS6? Die serie word bijna helemaal opgenomen in Woudrichem.

Nu ik al mijn foto’s bij elkaar zie van in en om Woudrichem, wil ik zeker mee doorgaan en nog meer vast gaan leggen van Woudrichem.

 

Bewaren