Bruiloft: Buiten trouwen op de boerderij!

Niek en Natasja trouwden op de boerderij waar Natasja als meisje opgroeide. Het was een intieme ceremonie met vrienden en familie op een prachtige locatie. Alles was perfect gestijld en precies zoals Niek en Natasja het hadden bedacht.

Toen Niek en Natasja bij mij aan tafel kwamen voor hun kennismakingsgesprek, werd ik al blij van al hun leuke plannen. Niek is militair en dit thema samen met het boerenleven zou centraal komen te staan tijdens hun dag. Een gekke combi zou je eerst denken, maar alles pakte geweldig uit. Niek en Natasja zijn echt gek op elkaar, en dat kun je aan alles merken. Zij vulde elkaar steeds aan daar waar nodig, beide een bijzondere passie die deze dag centraal kwamen te staan.

Wat hebben zij hard gewerkt om deze dag zo mooi te laten verlopen. Tot in de puntjes was de locatie versierd en het thema overal toegepast. Zelfs de potjes op tafel heeft Natasja gemaakt en niet te vergeten! De grote prachtige taart! Vol bewondering keek ik rond in de prachtige tent. En steeds weer was ik verbaasd als er weer wat bijzonders gebeurde.

Het weer was deze dag goed! Al maakte de wind alles soms een beetje waaierig.
Ik hou wel van bewegende haarlokken.

Heel graag wilde Niek en Natasja nog foto’s maken tijden ‘het gouden uurtje’, helaas liet de zon zich niet meer zien. Maar gelukkig bleef het droog en was de lucht werkelijk prachtig. Naast de grote tent was een veld vol rodekool,
waar ik nog dankbaar gebruik van heb gemaakt.

Niek en Natasja trouwde in een prachtige katholieke kerk, die eerder niet op het lijstje stond maar door plannen bij hun eigen kerk kwamen we uit bij deze prachtige kerk Sint Bravo kerk in Raamsdonk. Ik keek mijn ogen uit. het was net een sprookje.

Ik vond het een prachtige dag om hierbij te mogen zijn!

Tenten en materiaal verhuur: Van Rijswijk verhuur
Catering: John van pas
eettent: Gazsinker

Styling: Natasja (bruid)