Mama’s staan jullie ook op de foto?

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Lieve moeders..

[/av_textblock]

[av_image src=’http://www.maaikekampert.nl/wp-content/uploads/2019/04/Maaike-Kampert-fotografie-Kees-Nanette-en-Saar-Prewedding21762_1-1500×1000.jpg’ attachment=’4413′ attachment_size=’extra_large’ align=’center’ styling=” hover=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_image src=’http://www.maaikekampert.nl/wp-content/uploads/2019/04/Maaike-Kampert-fotografie-Familie-Oosse-2018-52317-1500×1000.jpg’ attachment=’4415′ attachment_size=’extra_large’ align=’center’ styling=” hover=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_image src=’http://www.maaikekampert.nl/wp-content/uploads/2019/01/Maaike-Kampert-fotografie-Familie-de-Jong-2018-52386-1500×1000.jpg’ attachment=’4123′ attachment_size=’extra_large’ align=’center’ styling=” hover=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Lieve moeders..
Waarom hebben jullie een Mommy & me fotosessie nodig?

De band tussen een moeder en een kind is anders dan anderen. Als je net als mij bent, fotografeer je de kinderen iedere dag. En sta je zelf altijd achter de camera. Je staat zelf bijna nooit op de foto. Zelfs als jullie een fotosessie laten maken ben je bezig met het gezin. Staat iedereen er wel mooi op?, zijn ze mooi gekleed en luisteren ze naar de fotograaf? Je bent eigenlijk niet met jezelf bezig of hoe jij op de foto staat. De focus ligt weer op de kinderen en het hele gezin. Je krijgt niet de mogelijkheid om jezelf te laten zien. Hoe je echt bent als moeder, of van wanneer je geniet van de band tussen jou en je kind(deren). Ik heb laatst zelf weer ondervonden dat het leven supersnel gaat en dat het met een vingerknip voorbij kan zijn. Juist nu wil je de band tussen jou en je kinderen toch vastleggen?

Ik heb gezien en gemerkt hoe belangrijk foto’s zijn. Het heeft zoveel waarde als je alles wat je nu voelt en beleeft met je kinderen terug kunt zien in de foto’s.
Als je echt diep geraak wordt door bepaalde emoties in foto’s of blikken.

Ik wil ook in de foto’s staan met mijn eigen kinderen. Ik ben hun moeder, en hoor ook helemaal in hun verhaal.

Dit is waarom mommy&me fotosessies zo belangrijk zijn. Nu is het de perfecte tijd om deze herinneringen vast te laten leggen samen met jou kinderen. Niet ernaast, maar echt met elkaar.
Ik wil jullie hierbij helpen. Of dit nu samen met je kinderen is, of jij zelf met jouw moeder. Dit is de kans om jullie band te laten stralen en voor altijd te kunnen koesteren.
Ik help jullie met een fantastische locatie en uitgebreide tips voor de fotosessie en jullie kleding.

Deze foto’s gaan laten zien wie jij bent als moeder. En natuurlijk mag jij helemaal stralen en krijg je ook een prachtig portret van jou als vrouw!

Vrouw, mama ga stralen! Wees trots, geniet, laat je liefde maar gaan.
Het fijne is dat deze fotosessie max 30 minuten duurt. Precies genoeg tijd om voldoende mooie foto’s te maken. En de aandacht van de kinderen erbij te houden.
Precies genoeg om jullie liefde voor elkaar te laten stralen.
Zie ik je dan?

Liefs Maaike

[/av_textblock]